Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na de midweekse bekerstunt aast HHC Hardenberg in de thuiswedstrijd tegen ADO´20 op de eerste competitiezege sinds 16 september. SV Urk hoopt...

Redactie Urknieuwsvandaag.nl

Lees hier de nieuwsberichten van onze conculega nieuwspagina's

LIVE | Van der Weijden schittert voor Sparta Nijkerk, VVOG beleeft prettige middag en kan Urk nog wat tegen Harkemase Boys?

Urk - Na de midweekse bekerstunt aast HHC Hardenberg in de thuiswedstrijd tegen ADO´20 op de eerste competitiezege sinds 16 september. SV Urk hoopt ook een einde te maken aan de reeks zonder overwinningen. In Nijkerk staat het treffen tussen Sparta en SC Genemuiden op het programma, Staphorst krijgt...

Bekijk het hele nieuwsartikel van De Stentor op https://www.destentor.nl/amateurvoetbal/live-van-der-weijden-schittert-voor-sparta-nijkerk-vvog-beleeft-prettige-middag-en-kan-urk-nog-wat-tegen-harkemase-boys~a54a25b8/. 

We werken graag samen met onze conculega van de andere lokale nieuwswebsites. We hebben allemaal als doel om de inwoners van Urk te informeren over wat er speelt in Urk. We delen dus ook graag andere nieuwsartikelen.

Deel dit artikel via social media

  1. Extern
  2. LIVE | Van der Weijden schittert voor Sparta Nijkerk, VVOG beleeft prettige middag en kan Urk nog wat tegen Harkemase Boys?