Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Kandidaat-notaris/ Jurist NotaMare Urk notarissen en adviseurs B.V.;NotaMare Urk;NotaMare Urk notarissen en adviseur 20-05-2024

Redactie Urknieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in Urk beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kandidaat-notaris/ Jurist

Wil je graag aan de slag als Kandidaat-notaris/ Jurist in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

NotaMare Urk notarissen en adviseurs B.V.;NotaMare Urk;NotaMare Urk notarissen en adviseur is op zoek naar een Kandidaat-notaris/ Jurist. Het betreft een voor minimaal 23 uur met een minimaal salaris van onbekend euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kandidaat-notaris/ Jurist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Jurist

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overig

Contract uren

23 – 23 uur

Salaris

onbekend – onbekend euro

Solliciteren op de functie van Kandidaat-notaris/ Jurist

Klinkt deze vacature als Kandidaat-notaris/ Jurist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 19-7-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot NotaMare Urk notarissen en adviseurs B.V.;NotaMare Urk;NotaMare Urk notarissen en adviseur. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Kandidaat-notaris/ Jurist tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in Urk komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in Urk, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures urk
  2. Kandidaat-notaris/ Jurist NotaMare Urk notarissen en adviseurs B.V.;NotaMare Urk;NotaMare Urk notarissen en adviseur 20-05-2024

Bekijk nog meer vacatures